Türkiye

Sevilen yazar Ali Bayam’dan okunası bir kitap: Gittiğim Her Yerde Çiçek Açaçağım

İlk eseri Eve Döner İnsan Hep ile hayatta asıl önemli olanın, insanın kendi göğsünde taşıdığı o cevher olduğunu edebi bir dille anlatan Bayam, ikinci kitabında okurlarına umut dolu cümleler ile sesleniyor.

Ali Bayam ilk kitabıyla büyük bir yazar olacağını sinyalleri vermişti. Bu kitapta da insan var, umutlar var, yaşanmışlar var. Ali Bayam’ın ustalıklı kaleminden çıkan bu güzel kitabı çok seveceksiniz.

28 Ekim’de başlayan ve 5 kasım’da sona eren Tüyap Fuarı’nda 4 Kasım Cumartesi günü okurlarıyla biraraya gelen Ali Bayam’a ilgi oldukça yoğundu. Yazara kitaplarını imzalatmak için sıraya giren kitapseverler, Ali Bayam’la tanışmanın mutluluğunu yaşadı.

Ali Bayam kitabını şöyle anlatıyor;

“Herkesin kendinden bir şeyler bulacağı bir kitap oldu”

Umut edebilmenin en önemli yolunun ise yarına dair beslediğimiz inançtan geçtiğini belirten yazar, “Yarın hayatımızın en güzel günü olabileceğine dair bir ihtimal söz konusu… Tam olarak bu yüzden, yarınlara dair umudumuzu diri tutmalı ve gelecek güzel günler için çabalamalıyız. Gittiğim Her Yerde Çiçek Açacağım, okuyan herkesin hayatın zorluklarına karşı kendisine güç olabilecek bir cümle yakalayabileceği ve ona tutunabileceği türden bir eser oldu” dedi.

“Bu benim hayatım”

Ali Bayam, yeni kitabında okurlarına, “Bu hayat benim” diyebilmenin önemini ve bu kabullenişten sonra yaşanması mümkün güzellikleri anlatıyor. Hayatın akışı içerisinde mutluluk kadar göz yaşının da var olduğunun altını çizerken, her durumda umudu çekip çıkarabilmenin insanın kendi gücüyle mümkün olduğundan bahsediyor.

Sayfa: 112

“Güzel günler gelecek”

Yazar, Gittiğim Her Yerde Çiçek Açacağım isimli ikinci kitabıyla, düştüğü yerden kalkabilmenin güzelliğine inanan herkese, “Güzel günler gelecek” diyerek kelimeleriyle sarılıyor.

Yazar Ali Bayam okurlarıyla kitap fuarında bir araya geldi.

Kitaptan…

Meraklı okurlar için kitaptan tadımlık bir bölüm sunuyoruz;

“Yaşamak, bir yolda yürümeye benzer… Bir rota çizersin ve yolun her türlü kolaylıkları ve zorluklarına boyun eğersin. Engebeli süreçlerde yorulur, bazen de normal bir şekilde dümdüz bir süreçte seyredersin. İnsan, hayat yolunu yeknesak bir çizgide yürüyemez. Yürüyüş kadar düşüş de var. Düşüşün olduğu yerde kalkış da. Düştüğün yerden değişmiş ve dönüşmüş olarak kalkmak zorundasın. Her acı, her düşüş, her halledemeyiş, her yoruluş birer öğretmendir görmesini bilene.”

Kitap sayfası için iletişim:

[email protected]

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu